Lise Demeyer

  • Master in de Klinische Psychologie
  • Kinderen, adolescenten en volwassenen

CONTACT
lise.demeyer@parmedbelsele.be

“Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag jezelf dan uit om sterker te worden.”

Lise studeerde in 2023 af aan Universiteit Gent als klinisch psycholoog.  Ze startte haar carrière bij de pijnkliniek van GZA Sint-Augustinus in Wilrijk. Daarnaast deed ze als psychopedagogisch consulent bij het CLB waardevolle ervaring op met schoolgerelateerde uitdagingen waarmee kinderen, jongeren en hun ouders te maken krijgen. Lise volgt de opleiding Eerstelijnspsychologische Zorg om zich nog verder te specialiseren. 

Lise luistert naar jouw uitdagingen op vlak van stress, slaapproblemen, depressieve klachten, angsten, identiteitsvragen … kortom alles wat je belemmert om ten volle van het leven te kunnen genieten. Samen met jou zoekt ze antwoorden. Lise kiest daarbij voor een persoonlijke en oplossingsgerichte behandelstijl. Ze biedt daarbij aan kinderen, jongeren en volwassenen een veilige ruimte voor open gesprek waarin nieuwe inzichten kans krijgen om te groeien.  

Tot slot kan je bij Lise terecht voor observaties, intelligentieonderzoek en aandacht- en concentratieonderzoek bij kinderen en jongeren. 

Lise is ‘bun mom’ van konijntjes Biscuit en Caramel. In haar vrije tijd zingt ze graag of zoekt ze ontspanning op de yogamat. Ook een rustig avondje met familie en vrienden staan bovenaan haar prioriteitenlijstje.